hausmajstor

Rekonstrukcija stanova,Montaža, Sitne Popravke...

Dobrodošli u svet Hausmajstora – vašeg sveobuhvatnog rešenja za sve potrebe održavanja i unapređenja vašeg doma! Sa stručnim timom majstora, nudimo širok spektar usluga – od moleraja i keramike do limarskih radova, rekonstrukcije stanova i montaže nameštaja. Neovisno o tome da li vam je potrebna hitna intervencija, osveženje prostora novim bojama, ili kompletna rekonstrukcija stana, Hausmajstor je tu da preuzme brigu o svim detaljima. Naša posvećenost kvalitetu, preciznost u radu i pažnja prema vašim željama čine nas pravim partnerom u očuvanju i unapređenju vašeg doma.

usluge
hausmajstor moleraj

Transformišite prostor uz naše usluge moleraja. Boje, tapete ili dekorativne tehnike – mi ćemo vašim zidovima dati željeni izgled.

hausmajstor gipsarski radovi
Bilo da je u pitanju spušteni plafon, pregradni zidovi ili dekorativni elementi, mi smo tu da vaše ideje pretvorimo u stvarnost.
 
hausmajstor plocice

Osigurajte besprekoran izgled vaših podova i zidova uz naše keramičarske usluge. Postavljamo pločice sa preciznošću i brinemo o svim detaljima.

construction
Obezbedite zaštitu od elemenata uz naše limarske usluge. Popravljamo krovove, oluke i vršimo sve vrste limarskih intervencija sa pažnjom i efikasnošću.
hausmajstor cena

Dajte svom domu novi život uz naše usluge rekonstrukcije. Od planiranja do izvođenja, brinemo o svakom koraku kako biste dobili prostor po meri vaših potreba.

haus majstor cenovnik
Postavljanje TV na zid,Kačenje slika,garnišni,ogledala,polica,ogmarića,montaža nosača za televizor,zamena šarki na kuhinjskin elementima, plakarima I komodama.
 
hausmajstor vozdovac

Bez obzira na to da li vam je potrebna popravka oštećenja, izrada novih komada ili tapaciranje postojećeg nameštaja, naš stručni tim je tu da udovolji svakom vašem zahtevu. 

hausmajstor medak
Naša stručna ekipa nudi pažljivo podešavanje i doterivanje drvenih vrata, prozora i drugih elemenata stolarije kako bi se održala njihova funkcionalnost i izgled. 

Za sva pitanja, informacije, savet ili zakazivanje usluga, možete nas kontaktirati na broj 0600270961  ili nam pišite OVDE

Kućne majstorije – tu smo da vaše ideje pretvorimo u stvarnost.

vodoinstalater
VAŠ haus majstor
Posetite nas i na drustvenim mrezama
KUĆNE MAJSTORIJE BEOGRAD

pon-pet: 08:00-20:00
sub: 08:00-15:00

Tel: 0600270961

kucnemajstorije011@gmail.com