kontakt strana

Popunite kontakt formu ispod kako bi nas pitali sta vas zanima ili ako vam je potreban savet. Stojimo vam na raspolaganju

Pitajte Hausmajstora

Dobrodošli na kontakt stranicu Hausmajstora. Tu smo da vam pružimo sve potrebne informacije, odgovore na pitanja i savete u vezi sa svim našim uslugama. Ako imate posebne zahteve ili trebate personalizovane savete, naš stručni tim je tu da vam pomogne. Nudimo konsultacije bilo da vam je potreban električar, vodoinstalater, hausmajstor ili bilo koja druga stručna podrška. Spremni smo odgovoriti na vaša pitanja i pružiti vam neophodne informacije. Iskoristite naš online formular za kontakt kako biste nam poslali direktnu poruku. Popunite potrebna polja, napišite vaše pitanje ili komentar i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

Za opšta pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem e-maila na kucnemajstorije011@gmail.com. Naš tim će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Ako želite razgovarati s nekim od naših predstavnika, slobodno nas pozovite na 0600270961. Radujemo se vašem pozivu i stojimo vam na raspolaganju za sve nedoumice.

Iskoristite naš online formular za kontakt kako biste nam poslali direktnu poruku. Popunite potrebna polja, napišite vaše pitanje ili komentar, i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

kontakt

Pišite nam

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

VAŠ hausmajstor

Posetite nas i na drustvenim mrezama

KUĆNE MAJSTORIJE BEOGRAD

pon-pet: 08:00-20:00
sub: 08:00-15:00

Tel: 0600270961

kucnemajstorije011@gmail.com