Vodoinstalater

Brza Rešenja za Vaše Vodovodne Izazove

Ovde smo kako bismo vam pružili širok spektar usluga koje obuhvataju sve – od zaustavljanja curenja do montaže i zamene sanitarija, bojlera, slavina i mnogo toga.Bez obzira na to da li se suočavate s curenjem, zagušenjem ili bilo kojim drugim vodoinstalaterskim izazovom, tu smo da pružimo brzu, efikasnu i pouzdanu pomoć. Vodoinstalater – Kućne Majstorije.

Izdvajamo

vodoinstalater mirijevo

Ugradnja sanitarija,montaža i zamena bojlera, lavaboa, sifona, wc šolje, tuš kabine, vodokotlića,monobloka, bidea, baterija, slavina.

piping

Zamena i popravka svih vrsta ventila, postavljanje priključnih ventila dovoda za sudo i veš mašinu, postavljanje glavnih ventila za kupatilo i kuhinju.

elektricar beograd

Servis bojlera i montaža svih vrsta bojlera, zamena grejača, sigurnosnog ventila, termostata. Zamena cevi, dihtovanje cevi i zamena instalacije u bojleru.

vodoinstalater brace jerkovic

Pronalaženje kvara u okviru cevi, postavljanje novih cevi i popravka probušenih, rešenje problema curenja vode.

HITne intervencije

Znamo koliko su hitne situacije s vodom frustrirajuće i potencijalno štetne. Ovde smo kako bismo vam pružili brzu, profesionalnu pomoć i rešenja kako biste povratili normalan rad vodovodnih sistema. Ne čekajte da se situacija pogorša! Javite nam se odmah na 0600270961 i naša stručna ekipa vodoinstalatera biće odmah na terenu kako bi vam pružila neophodnu pomoć.

vodoinstalater
water

Bez obzira na veličinu curenja, naši iskusni vodoinstalateri su spremni odmah reagovati i zaustaviti neželjeni vodeni tok.

vodoinstalater medak

Problemi sa odvodima mogu izazvati ozbiljne nevolje. Mi efikasno otklanjamo zagušenja, vraćajući normalan protok vode.

vodoinstalater beograd

Bilo da je reč o curenju cevi, problemima sa ventiilima ili drugim kvarovima, naši stručnjaci nude brze i trajne popravke.

vodoinstalater banjica

Kada je zamena neophodna, pružamo hitne usluge zamene opreme kako biste se što pre vratili normalnom životu.

Popunite naš online formular za kontakt na našem sajtu kako biste nas informisali o problemu ili zakazali intervenciju. Ne dozvolite da vam vodoinstalaterski problemi čekaju! Kontaktirajte nas odmah kako biste dobili brzu i efikasnu pomoć.

VAŠ haus majstor

Posetite nas i na drustvenim mrezama

KUĆNE MAJSTORIJE BEOGRAD

pon-pet: 08:00-20:00
sub: 08:00-15:00

Tel: 0600270961

kucnemajstorije011@gmail.com